Про COVID-19

COVID-19: уроки для учнів 6-10 класів

Урок розроблено в рамках спільного проєкту з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні

Сьогодні світ зіштовхнувся із серйозним супротивником – коронавірусом нового типу.

Важливо, аби школярі також розуміли серйозність захворювання та знали, як діяти під час пандемії.

У межах спільного проєкту з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, ГО “Смарт освіта” разом із біологинею та вчителькою-методисткою Інною Дьоміною розробили для вас цей урок, аби дати дітям необхідні знання та навчити відрізняти правду від міфів.

Більш детальна інформація та матеріали до уроку доступні за цим посиланням.

 

Організація харчування у карантинний період

Безпека та здоров’я учнів – головна мета організації освітнього процесу у школі. Особливо на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID- 19). Тому педагогічний колектив ЗСШ № 40, разом з виконавцями послуг харчування «Дніпроторг –М», забезпечили усі необхідні умови при організації харчування здобувачів освіти. Графік харчування учнів враховує «Протиепідемічні заходи у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID- 19)».   

Протиепідемічні заходи на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19) у ЗСШ № 40

1. Допуск до роботи персоналу закладу освіти здійснюється за умови використання засобів індивідуального захисту (респіратора, захисного щитка або маски, в тому числі виготовленої самостійно) після проведення термометрії безконтактним термометром.

2. У разі виявлення співробітника з підвищеною температурою тіла понад 37,2 °C або із ознаками гострого респіраторного захворювання такий співробітник не допускається до роботи з рекомендаціями звернутись за медичною допомогою до сімейного лікаря.

3. При появі підвищеної температури тіла понад 37,2 °C або ознак гострого респіраторного захворювання вдома, співробітник повідомляє свого безпосереднього керівника та не виходить на роботу, одночасно звертаючись за медичною допомогою.

Сторінки