Свято «За честь школи»

22 травня в передостанній день навчального 2018/2019 року в БК «Хортицький» відбулося традиційне шкільне свято «За честь школи». Це свято урочистого вшанування найкращих талановитих учнів і вчителів нашої школи, які гідно представляли протягом року нашу школу на шкільних, міських, обласних та Всеукраїнських предметних олімпіадах і різноманітних конкурсах. Окрім учнів та їхніх вчителів-наставників, отримали подяки й батьки наших переможців, які весь час підтримували та надихали своїх дітей.

Переможців визначали в п’яти номінаціях: «Ерудит року», «Майбутнє сьогодення», «Спортивна гордість», «Талант року», «Професіоналізм і новаторство». Школі є ким пишатися, завдяки потужному потенціалу обдарованої учнівської молоді та досвідченим талановитим вчителям.

Девіз нашого свята «Від мудрих дітей – до мудрих людей». Адже в школі навчаються саме ті діти, які своєю сумлінною працею підтвердили, що зерна науки і знань посіяні в благодатну землю. Згодом вони проростуть і розквітнуть власними відкриттями майбутніх академіків і авіаконструкторів, лікарів і політиків, – майбутньої еліти нашої держави.

Директор школи Пискунова Ірина Володимирівна привітала всіх присутніх зі святом, побажала успіхів, здоров’я, впевненості в завтрашньому дні та вручила грамоти і Дипломи Міністерства освіти і науки України. Були нагороджені: Мельничук Поліна, учениця 9-Б класу Диплом міністерства освіти та науки з географії, Хайленко Олена, учениці 11-А класу, переможниці ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови, також і як призеру в обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Олена не була присутня на святі через те, що її вітали в Запорізькій обласній адміністрації.

Грамотами департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації за ІІІ місце в ІІІ обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови,  ІІІ місце в обласному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України нагородили Єрмолу Катерину, ученицю 9-А.

Грамотою департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації – Леус Олену, 11-Б за ІІ місце в ІІІ обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови, грамотою департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації нагороджується Сидоренко Софія, 7-А за ІІ місце в обласному етапі ХVІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості (номінація «Література») , Дипломами департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації – Передерій Артем, 11-А, та  Андрієнко Іван, 6-Б, за І місце в обласному етапі конкурсу фотоаматорів «Країна моя – Україна».

Данилюк Наталія, 11-А, нагороджена за І місце в районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, а також за розміщення матеріалів у електронній базі «Українська писемність та мова» в рамках Програми розвитку та функціонування української мови в м. Запоріжжя на 2016-2020 роки.

Дипломом департаменту освіти і науки Запорізької міської ради ІІ ступеня за перемогу в Міському конкурсі творчих робіт з удосконалення фізичного демонстраційного експерименту в номінації "Краща робота з удосконалення фізичного приладу" – Постоленко Максим, 11-А.
Також грамоти вручили учням: Верещак Анастасії, Ткачук Марії 9-Б, Долініну Євгенію, 11-А, Калініченко Іллі, Донець Кірілу, 9-А, Сергієнко Богдану, 10-Б, Арзуманян Артуру, 9-Б та багатьом іншим талановитим учням.

Окремо грамоти та дипломи отримали актори шкільного театру «Кобза»,  команди з гандболу та футболу, з настільного тенісу, креативна команда пожежних, учасники спортивного клубу «Енерджи» та циркової студії «Торнадо».

Режисером, організатором та сценаристом урочистого заходу виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Коляда Світлана Василівна.

Ведучими свята були учні 9-Б класу – Кемкін Михайло та Мельничук Поліна.

Допомагали в організації та проведенні свята Палац культури Хортицький, керівник циркової студії «Торнадо» Халамендик Ольга Миколаївна та її вихованці, спортивний клуб «Енерджі» та його керівник Олексій Коломоєць.

Дякуємо організаторам і артистам за неймовірне свято, за гарний настрій, все було дуже класно.