Репортаж зі свята «Усім жінкам присвячується…»

Як тільки на поріг ступає найжіночніше свято весни, так і починається метушлива підготовка до 8 Березня. В школі вона доволі незвичайна, пронизана особливою атмосферою.

Спитаємо в наших випускників, як вони готувалися до свята.

Балабуха Сергій: «За 11 років навчання в школі я багато разів спостерігав, як діти та їх наставники кропітливою працею намагаються зробити приємне матусям, сетрам, подругам, вчителям своїми привітаннями на шкільному концерті в переддень свята Восьмого Березня».

А що з цього приводу говорять наші вчителі? Ми звернулись до Шпет О.Г., вчителя 4-А класу, Шевченко О.А., Гостіщевої Ю.О., вчителів 3-А та 3-В класів: «8 Березня – це час, коли в школі панує атмосфера свята, усюди «майорять» вітальні газети, дівчата чекають на подарунки, а хлопці – на святкові вихідні. Наші вихованці вирішили привітати матусь, бабусь, вчителів, підготувавши виставку подарунків, зроблених власними руками «Зі святом, наші дорогі матусі». Давайте заглянемо на експозицію: ми бачимо вироби вихованців гуртків «Рукодільниця»< та «Вмілі руки» під керівництвом вчителів трудового навчання Колот В.М., Ткачова О.І.

До репортажу приєднується Голова Профспілкової організації школи Наголюк Т.О. «Наша дружна шкільна родина зібралась, щоб привітати з весняним святом всіх жінок. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті: щастя, радість, надія, кохання – пов’язане з жінкою. На концерт запросили батьків, членів батьківських комітетів, учителів, адміністрацію школи. У педколективі є добра традиція – привітання вчителів-ветеранів. Такі свята – найзворушливіші хвилини нашого шкільного життя».

А зараз завітаємо в прикрашений зал, святкову атмосферу в якому підтримували щирі вітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання, невичерпної творчої енергії та нових професійних досягнень від директора школи Пискунової І.В. Також привітав усіх жінок з 8 Березня Ачкасов М.Ф.

Приємно було чути позитивні відгуки глядачів після концерту… Cлово матусям: «Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою, адже присвячувалась жінці, яка, як і весна, зігріває душі, благословляє світ на добро, осяює його красою і ніжністю. Своїми чудовими виступами, майстерністю й емоційністю виконання, особливо ведучим, учням 11-А класу Кісенка Артема, Балабухи Сергія та Кравцова Андрія, вдалося зачарувати усіх, тому, глядачі насолоджувалися захоплюючими номерами, щедро нагороджували кожного з артистів оплесками. Особливо запам’ятався виступ Халамендик Аліни та Тарасюка Владислава з акробатичним етюдом. Глядацька аудиторія щиро дякувала учасникам та виконавцям за чудовий концерт, подарований на честь свята 8 Березня. Фантазії нашої креативної молоді завжди вистачало, щоб кожний рік дивувати нас чимось новим, грандіозним і неординарним.

Успіх свята полягав у величезному бажанні порадувати милих жінок. З добрих усмішок вчителів ми зрозуміли, що все у нас вийшло здорово! Свято завершено і ми вже готуємося до нових подій!

 

Наголюк Т.О., голова ПК