Про підсумки проведення ІІ Міського конкурсу мультимедійних проектів «Україна - Японія»

Вітаємо з перемогою в конкурсі учнів 10-А класу  Данилюк Наталію і Постоленко Максима, їхній відеоролик «Україна – Японія від минулого до майбутнього» отримав Диплом І ступеня.

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки Запорізької міської ради від 12.10.2017 №519р «Про організацію та проведення ІІ Міського конкурсу мультимедійних проектів «Україна – Японія», з метою формування інформаційного освітнього середовища шкільної освіти; виявлення творчих здібностей учнів, сприяння розвитку взаємодії між учасниками освітнього процесу та громадськістю; поширення та впровадження досвіду використання інноваційних та інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі закладів загальної середньої освіти м. Запоріжжя, з нагоди відзначення у 2017 році події «Рік Японії в Україні» з 20 жовтня 2017 року до 06 лютого 2018 року був проведений ІІ Міський конкурс мультимедійних проектів «Україна - Японія».

До оргкомітету Конкурсу надійшло 60 мультимедійних продуктів (з них 20 відеороликів),  підготовлених 121 учнем (8 - 11 класів) із 37 закладів загальної середньої освіти міста.

Важливим компонентом реалізації Конкурсу у листопаді 2017 року було проведення для учнів 8 -11 класів авторських майстер-класів за участю фахівців Класичного приватного університету.

27 лютого 2018 року о 14.30 буде проведена урочиста церемонія нагородження учасників ІІ Міського конкурсу мультимедійних проектів «Україна ­– Японія» на базі актової зали Класичного приватного університету.  Переможці та учасники конкурсу будуть нагороджені дипломами, грамотами та сертифікатами Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради.