Про організацію обліку дітей шкільного віку та учнів в м.Запоріжжя

Рішення виконавчого комітету №184 від 20.04.2018. Дата оприлюднення 27.04.2018

Керуючись ст.32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 № 684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів», з метою забезпечення права здобуття громадянами України повної загальної середньої освіти виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Порядок ведення обліку дітей шкільного віку та учнів в м. Запоріжжя (додаток 1).

2. Визначити  департамент освіти і науки Запорізької міської ради (Погребняк Ю.В.) відповідальним за створення та оновлення реєстру даних про дітей шкільного віку в м.Запоріжжя.

3. Закріпити території обслуговування за закладами загальної середньої освіти  м.Запоріжжя (додаток 2).

4. Просити Дніпровський відділ поліції  ГУНП у Запорізькій області в межах своїх повноважень сприяти створенню та оновленню реєстру дітей шкільного віку шляхом надання департаменту освіти і науки Запорізької міської ради даних про дітей зазначеного віку, які проживають чи перебувають  в м.Запоріжжя.

5. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Запорізької міської  ради від 28.04.2017 №240 «Про організацію обліку дітей і підлітків шкільного віку в м.Запоріжжя у 2017 році».

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г.

Міський голова                                                               В.В.Буряк

З повним текстом "ПОРЯДКУ ведення обліку дітей шкільного віку та учнів в м.Запоріжжя" та додатками можна ознайомитися тут.