Міжнародна конференція Асоціації викладачів англійської мови як іноземної в Києві

19-20 квітня 2019 року вчителі англійської мови Бодилєва Вікторія Володимирівна, Домбровська Анна Сергіївна та Щербак Інна Олексіївна взяли участь у роботі 24-ї міжнародної конференції Асоціації викладачів англійської мови як іноземної / / 24th Annual National IATEFL Ukraine Conference “The Confident and Competent Teacher: Supporting Educational Reform.

Захід відбувся з метою підтримки національної програми вивчення та популярізації іноземних мов в Україні, що визначає вивчення іноземних мов пріоритетом внутрішньої політики в стратегічних документах ЄС і України. До участі у конференції були запрошені представники Міністерства освіти і науки України, посольств Великої Британії та Сполучених Штатів Америки, Британської ради в Україні, зовнішні партнери КНТЕУ, викладачі та вчителі англійської мови.

Професіонали ELT з усієї України та з-за кордону зібралися разом із метою обговорення, осмислення і розвитку своїх професійних ідей та діяльності IATEFL в Україні. Формат конференції включав тематичні засідання, презентації, майстер-класи,  дискусії та книжкові виставки, а також розширив мережу знайомств серед професіоналів – викладачів англійської мови з України та за її межами.

Основні доповідачі пленарного засідання :

Вчителів ЗСШ № 40 зацікавили теми: «I don’t teach answers» by Jeremy Harmer, «Making lessons memorable» by Marjorie Rosenberg, «My four Cs» and «Ideas for the classroom using selfies, airplane mode, and memes» by Edmund Dudley, «Life skills framework: applications and implications» by Anna Shovkaliuk, «Differentiated gamification: linking content, language, and -fun!» by Holly W. Arnold.

Конференція була дуже корисною, цікавою, інформативною, плідною, насиченою та добре організованою. З нетерпінням чекаємо на 25-у!

                                    Вчитель англійської мови Інна Олексіївна Щербак