День безпечного Інтернету в рамках тижня інформатики в школі

11 лютого 2020 року у світі відзначався Всесвітній день безпечного Інтернета. В рамках традиційного щорічного тижня інформатики в школі проведені різноманітні заходи, на яких вчителі інформатики та класні керівники пояснили як безпечно користуватися всесвітньою мережею Інтернет.

Так, у початкових класах були проведені бесіди "Безпечний Інтернет" з застосуванням відеоматеріалів та розповсюдження пам’яток «Моя безпека в Інтернеті». У 5 - 6 класах - виховні години "Інтернет: за і проти". Для учнів 8 - 9 класів було проведено тренінгове заняття "Кібербулінг. Як себе захистити", учні 9-х класів розробляли електронні інформаційні бюлетені "Безпечний Інтернет". Всі бажаючі прийняли активну участь у конкурсі малюнків «Безпека в Інтернеті» та загальношкільному заході «Переваги та недоліки користування Інтернетом».

Також наші учні 3 – 10 класів взяли активну участь у Міжнародному конкурсі «Бебрас» і саме  під час проведення Тижня інформатики були підведені його результати: учасникам вручені 3 відмінних, 19 добрих та 13 успішних сертифікатів та приємні подарунки від організаторів конкурсу.