Булінг - це не круто! Зупинимо булінг!

14.09.2018 спеціалістами відділу судової роботи та міжнародного співробітництва Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Панасенко Катериною Олександрівною та Девятко Іриною Олександрівною проведено зустріч-бесіду з учнями 2-А класу на тему «Стоп Булінг».

Працівниці юстиції професійно та відповідно до вікових особливостей другокласників роз’яснили дітям поняття булінгу, його види, розказали як розпізнати булінг та де шукати допомогу дітям у подібних ситуаціях. 

Під час зустрічі діти переглянули відеоролики, уривки з мультиплікаційних фільмів, в яких яскраво проявлені ознаки булінгу. Учні активно обговорили та засудили таку поведінку, зробили висновок, що #БулінгНеКруто.

         Кожна дитина отримала перелік правил, яких необхідно дотримуватись, щоб зупинити булінг. Клас оголошено зоною, вільною від булінгу. Для закріплення інформації зроблено «Дерево підтримки та дружби». #СтопБулінг

Інформацію про проведену зустріч також можна знайти за посиланням https://www.facebook.com/GYU.Zp.ua/ на офіційному сайті Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області

Соціальний педагог ЗСШ №40 Сидоренко О.Я.