Фестиваль черлідінгу – крок до успіху!

19 жовтня 2016 року в нашій школі відбувся фестиваль команд з черлідінгу. За декілька тижнів до цієї події в усіх закуточках школи можна було побачити дівчат, які репетирували синхронні танцювальні рухи під динамічну музику. Допомагали дівчатам батьки, класні керівники       (Щербак І.О., Колісник Н.М., Сидоренко О.Я.), а головними тренерами були вчителі фізичного виховання Брильова І.О. та Ющенко І.П.

Черлідінг зародився в США в 70-ті роки XIX століття, а найбільше поширення отримав в 1970-і роки. Назва Черлідінг (англ. cheerleading) походить від cheer - призивний вигук і lead - вести, управляти. Це спорт, який поєднує в собі елементи шоу і видовищних видів спорту (танці, гімнастика та акробатика). Справжній черлідер повинен виконувати складні танцювально-гімнастичні вправи, тренувати тіло і бойовий дух, а також пам’ятати, що в цьому виді спорту треба працювати в команді.

Саме такими були представлені на фестивалі команди дівчат: «Крутіше за всіх» (6-А клас), «Полум’я» (6-Б клас), «РРАР» (7-А клас), «Cherry» (7-Б клас), «Our feelings» (8-Б клас), «Забійна сила» (9-Б клас), «Село» (10-А), «Курчата» (10-Б клас). Учасниці мали яскравий зовнішній вигляд: зачіски, банти, макіяж, командна форма. Дівчат дружньо підтримували  та підбадьорювали вболівальники та ведучі фестивалю Софія Тоічкіна та Сергій Тітовський (учні 11-Б класу).

Неймовірні виступи, складні трюки, запальна музика сприяли гарній оцінці номерів журі у складі Криштопи Н.М., Бодилєвої В.В., Шуліки Н.В., Кулініч О.П., Сасяк К.М., Яндоли Г.Ю. Але виділити найкращу команду було дуже складно, тому усі команди отримали солодощі та грамоти за номінаціями: «За артистичність та творчий підхід» (6-А клас), «За шарм та грацію» (6-Б клас), «За синхронність та артистичність» (7-А клас), «За артистичність і цілісність композиції» (7-Б клас), «За шарм і грацію», (8-Б клас), «За творчий підхід» (9-Б клас), «За складність трюків та артистичність» (10-А клас), «За цілісність композиції та синхронність» (10-Б клас). 

 Фестиваль черлідінгу  сприяв виявленню творчих задатків, лідерських якостей, подоланню комплексів і прагненню до успіху! Сподіваємось, що його проведення стане в нашій школі доброю традицією!