Контроль за організацією харчування

Харчування учнів ЗСШ № 40 на контролі

Другий навчальний семестр в ЗСШ № 40  розпочався з перевірки дотримання норм нового Санітарного регламенту, який вступив в дію з 01 січня 2021 року. Основним в роботі шкільного харчоблоку є використання та дотримання всіх рекомендацій щодо якості харчових продуктів згідно з положеннями НАССР. 

Щоденно випуск готової продукції і якість завезених продуктів харчування контролюється завідувачем виробництвом Кравець Л.М., бракеражними комісіями, медичною сестрою закладу освіти Прищепою Г.О.

Щомісячно комісія з громадського контролю за станом організації харчування здійснює контроль роботи шкільної їдальні. Цього разу перевірялися наступні питання:

Організація харчування у карантинний період

Безпека та здоров’я учнів – головна мета організації освітнього процесу у школі. Особливо на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID- 19). Тому педагогічний колектив ЗСШ № 40, разом з виконавцями послуг харчування «Дніпроторг –М», забезпечили усі необхідні умови при організації харчування здобувачів освіти. Графік харчування учнів враховує «Протиепідемічні заходи у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID- 19)».