За наукою майбутнє!

На весняних канікулах традиційно проходить конкурс для талановитих учнів, які цікавляться фізикою - Міський конкурс творчих робіт з удосконалення фізичного демонстраційного експерименту. Департамент освіти і науки Запорізької міської ради, який є організатором заходу, проводив конкурс на базі Запорізького національного університету. Цього  року було представлено більше 20 робіт талановитих учнів, які отримали схвальні відгуки від журі.

Цього разу честь нашої  школи в Міському конкурсі з удосконалення фізичного демонстраційного експерименту захищав юний вчений Постоленко Максим. Попередні роки незмінним керівником наших учасників конкурсу була Фоміна Світлана Володимирівна, у цьому році наставником Максима став Січкарь Андрій Васильович, який завжди підтримує творчий підхід школярів до вивчення фізики.

Максим за допомогою труби Рубенса продемонстрував вчителям та однодумцям справжнісіньке фаєр-шоу! І хоча компетентне жюрі Запорізького національного університету складно здивувати, Максима нагородили за найфеєричніший та найяскравіший виступ.

Переможцями конкурсу стали: Вологін Назар (Запорізький навчально-виховний комплекс №70), Клєшов Іларіон (Запорізький технічний ліцей), Набатов Матвій (Запорізька гімназія №11), Івченко Євген (Запорізький багатопрофільний ліцей №62), спеціальні призи від журі отримали наш Постоленко Максим та Аляб’єв Артур (Запорізька гімназія №71). Переможці та призери одержали дипломи від департаменту освіти і науки Запорізької міської ради, а також призи від організаторів конкурсу.

Ми вітаємо переможця та бажаємо йому подальших успіхів!

Класний керівник Постоленко Надія Василівна