Акції допомоги – маленьке новорічне диво!

Вже стало доброю традицією проводити благодійні акції напередодні новорічних свят. В цей період кожен з нас сподівається на найкраще та чекає хоч маленького,  але дива. Це маленьке диво подарували учні, вчителі та батьки нашої школи тим, кому воно потрібне найбільше. Це – діти-інваліди, воїни-захисники України та вихованці дитячого будинку «Сонечко».

Відповідно до рішення батьківських комітетів класів, за ініціативи батьків 5-А класу та згідно листа Запорізької обласної держадміністрації від 10.11.2017 № 08-35/289 «Про сприяння у проведенні благодійного марафону», в школі пройшли благодійні акції: до Всесвітнього дня інвалідів (взяли участь учні та батьки 1-4 класів) та до Дня Збройних Сил України (взяли участь учні та батьки 5-11 класів). В ході цих заходів було зібрано 10 подарункових наборів з предметів особистої гігієни та медичних препаратів для дітей-інвалідів, прикутих до ліжка, які були передані в реабілітаційний центр за адресою вул. Лахтинська 6-Б.

Також в рамках проведення благодійного марафону було зібрано 600 гривень, які переведені на рахунок громадської організації «Центр «Побратим».

Було організовано благодійну акцію «Щасливе Різдво», в рамках якої усі бажаючі допомогти дітям дитячого будинку «Сонечко» збирали новорічні костюми, канцтовари, іграшки, речі та ін. 11 груд ня 2017 рокуподарунки були передані адресатові.

Дякуємо всім небайдужим людям, які мають благородне серце та добру волю.

 

Заступник директора з ВР Кулініч О.П.