Премія Global Teacher Prize Ukraine – вітаємо наших земляків!

Global Teacher Prize Ukraine – щорічна нациіональна премія, мисія якої підкреслити важливість праці педагогі в в Україні. Національну премію Global Teacher Prize Ukraine заснував суспільний союз «Освіторія» в 2017 році. Реализація премії відбувається за сприяння Українського культурного фонду.

Премія Global Teacher Prize Ukraine, яку отримують найкращі вчителі України, відібрала 55 найкращих педагогів у 2019 році.

Серед них є вчитель англійська мови Хортицького району – Наталія Гутарук (“Січовий колегіум” ЗОР, м. Запоріжжя) і вчителі з районів Запорізької області:

Наталя Кідалова — Англійська мова, Українська мова і література. Мелітопольська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 23, м. Мелітополь, Запорізька область

Ірина Петренко — Англійська мова. Розівська ЗОШ № 1, смт Розівка, Запорізька область.

Імена ТОП-10 вчителів країни назвуть 31 серпня. Вони зберуться у вересні в Ассессмент-центрі в Харкові. Там вчителі зустрінуться один з одним і членами журі. За 4 дні фіналісти повинні презентувати й проявити себе, показати роботу в командах і трохи розважитися. Після цього марафону журі виявить переможця. Його ім’я стане відоме 5 жовтня на урочистій церемонії нагородження в Києві.

Нагадаємо, переможець премії отримає 250 тисяч гривень, поїздку до Дубая та участь у Global Education and Skills Forum, рік навчання від ГC “Освіторія” та цінні подарунки від партнерів.

https://nus.org.ua/news/global-teacher-prize-ukraine-vyznachyv-top-55-vchyteliv/