Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежних

25 квітня 2019 року в Запорізькому міському палаці дитячої та юнацької творчості пройшов щорічний Фестиваль серед дружин юних пожежних.  Мета фестивалю -  навчання учнів загальноосвітніх навчальних закладів правилам безпечної поведінки, формування в учнівської молоді поваги до професії рятувальника, залучення її до вивчення історії пожежно-рятувальної справи та популяризації серед дітей і молоді здорового способу життя.

Завдання Фестивалю:

  • залучення учнів загальноосвітніх навчальних закладів до вивчення правил безпеки життєдіяльності та їх пропаганди серед однолітків і населення;            
  • формування у дітей та молоді навичок збереження навколишнього середовища;
  • розкриття творчих здібностей та організація змістовного дозвілля учнівської молоді;
  • виховання у молодого покоління громадянських і патріотичних почуттів.

У програмі Фестивалю проводяться такі конкурси:

  • «Візитка»;
  • «Домашнє завдання»;
  • «Безпечна прогулянка»;
  • «Плакат соціальної реклами».

         В цьому році, вже традиційно, дружина юних пожежних нашої школи FIRE BUSTERS («Мисливці за вогнем») у складі: Веремеєнка Дмитра, Лєснова Нікіти, Педаш Дар’ї, Слісаренко Олександри, Устюжаніна Олексія, Федчук Олександри, учнів 9-Б класу, гідно представили Хортицький район на Фестивалі. Хлопці та дівчата під керівництвом Тисленко О.Г., Мельничук Ю.О., Халамендик О.М., вчителів англійської мови, з великим професіоналізмом пройшли випробування усіма конкурсами. Юні пожежні продемонстрували не тільки акторський талант, але й знання з медицини, з теми «Гриби та ягоди». Найспритнішими були хлопці в таких конкурсах, як «Рятувальна мотузка» та «Влучний ствольщик».

         Особлива вдячність керівникам Дружини Тисленко О.Г., Мельничук Ю.О., Халамендик О.М., які підготували справжніх професіоналів у пожежно-рятувальній справі.  Ми всі пишаємося нашими юними рятівниками і їх наставниками і зичимо наснаги, нових злетів та досягнень!

                                                                  Заступник директора з НВР Коляда С.В.