Свято «Останнього дзвоника»

Традиційно навчальний рік в школах завершується в останню п’ятницю травня. Більш як для двохсот тисяч українських школярів, пролунав "останній дзвоник". Обов’язковим атрибутом, як першого дзвоника 1 вересня, так і останнього – лінійка. Сюди школярі приходять в гарному вбранні або у вишиванках.

Лінійка в нашій школі завжди проходить красиво й урочисто. Директор школи Ірина Володимирівна привітала зі святом всіх школярів та їхніх батьків. Відмінників і активістів школи було нагороджено похвальними листами та грамотами. Діти 5–6 класів підготували веселий танець-привітання «Долоньки», а випускники станцювали прощальний вальс і танець флеш-моб «Серце». В цьому році попрощалися зі школою 2 класи – 40 випускників.

Після свята на багатьох чекають канікули, а випускників здача ЗНО та вступ до університетів.

Всіх випускників вітаємо із закінченням школи! Ви пройшли надзвичайно важливий етап, і символічно попрощалися з безтурботним життям. Попереду у вас самостійний шлях, здобуття професії, побудова власної сім’ї.

Вступайте на цей шлях достойно. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане Україна. Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Щасти вам у всьому! В добру путь!