Пишаємося спортивними досягненнями!

5 листопада 2017 року за ініціативи ПАТ “Запоріжсталь” та під патронатом міської ради Запоріжжя  компанія Run Ukraine (організатор найбільш масштабних бігових подій України)  провела у нашому місті перший масовий півмарафон – Zaporizhstal Half Marathon 2017. У біговому заході взяли участь близько 1500 учасників, серед яких були як професійні атлети, так і любителі з різних міст України.  До заходу долучились бігуни з 9 країн світу, зокрема з США, Туреччини та Молдови.  

У рамках заходу відбулися індивідуальні старти на дистанціях: 2 км, 5 км, 10 км та 21,0975 км.

З особливим хвилюванням наша школа стежила за спортсменами на дистанції 10 км. Адже за перемогу серед 110 марафонців тут боровся учень 10А класу Данііл Лаврушин -  КМС з триатлону, Чемпіон України, учасник збірної команди України. У запеклій боротьбі Данііл, один із наймолодших учасників забігу,  впевнено увірвався у п’ятірку лідерів і фінішував із четвертим результатом.

Пишаємося твоїми спортивними досягненнями,  Данііле! Будь завжди впевненим у перемозі, став перед собою високі цілі і досягай їх завзято, виявляючи силу духу і притаманну тобі майстерність. Бажаємо, щоб кожне твоє досягнення наближало тебе до заповітної мрії. Високих тобі результатів і красивих перемог!