Передноворічний вояж в Прикарпаття

Нещодавно ми були у туристичній поїздці з чудовою назвою "Передноворічний вояж", i я жодного разу про це не пошкодувала!
За п’ять днів ( з 23.12.2016 по 29.12.2016) ми побували у Києві, Івано-Франківську, Чернівцях та Львові, Яремчі та Коломиї, заїхали на Буковель.

Всі екскурсії були дійсно пізнавальними. Ми багато дізналися про історію Буковини i Прикарпаття. Архітектура та пам'ятки не могли не вразити нас i кожен із групи був у захваті від побаченої краси. Вперше я мандрувала по лісовій стежці до скель Довбуша, завітала до єдиного у світі музею Писанки, стояла у мармуровій залі Чернівецького університету, приймала участь у квесті «Львівські таємниці». Випадково ми зустрілися на вулиці Івано- Франківська зі Степаном Пушиком.   Степан Григорович Пушик — український письменник, літературознавець, фольклорист, журналіст, громадсько-культурний і політичний діяч, кандидат філологічних наук, професор Прикарпатського університету ім. В.Стефаника. Це просто чудова людина і цікавий співрозмовник.

Поїздка була по-справжньому казкова. Кожне місто по-новорічному прикрашене i атмосфера свята панувала навіть у повітрі. У всіх був чудовий настрій, i ці п’ять  днів були сповнені приємних вражень i цілої палітри емоцій. Я ближче познайомилася із людьми, що оточують мене у школі, знайшла нових друзів, розширила кругозір.  Я  вважаю, треба частіше організовувати такі поїздки, адже вони пізнавальні i корисні для життєвого досвіду та здоров'я.
  Хочу висловити щиру подяку керівнику групи Фомiнiй Світлані Володимирівні, директору турагентства Зубченко Сергію Івановичу за організацію такої захоплюючої подорожі.

                                                       Хрищанович Даніела, учениця 10-А класу.