Креативність, інтелект, талант!

Кожний день, коли ви не додали до своєї освіти
хоч би маленьку крихту знань,
 вважайте втраченим його для вас безнадійно.

                                                                      К.С. Станіславський

15 лютого в актовій залі школи панувала святкова, урочиста, хвилююча атмосфера. До нас завітали гості з 13 шкіл Хортицького району. Учні 4-х класів зібралися, щоб позмагатися в районному етапі інтелектуального конкурсу «Всезнайки». Такий конкурс відбувся в нашому районі вперше. Виступати за школу обрали самих розумних учнів. Склад команди «Розумники»:

  • Вовк Єгор,                4-Б клас
  • Кучеренко Юлія,      4-Б клас
  • Леженко Богдан,      4-Б клас
  • Макєєв Павло,          4-А клас

Готувала команду вчитель 4-А класу Інна Василівна Шкатула.

         Інтелектуальний конкурс «Всезнайки – 2017» включав завдання з мовознавства, математики, природознавства, екології. Але всі вони були незвичайними, тому що змагання проходили  у формі цікавої, фантастичної, космічної подорожі.

 Її головним героєм був мешканець зірки Проксима Центавра проксиміманець – Центаврик. Виконуючи цікаві задачі, Центаврик мандрував різними куточками нашої планети. Звичайно, що виконувати їх допомагали учасники змагань. Вони розповіли Центаврику про моря , океани і материки на нашій планеті, подорожували Швецією, побували в Південній Кореї. Там відвідали найбільший у світі кінотеатр «Bucan Cinema Centre». Діти рятували Землю від екологічної катастрофи, вчилися заощаджувати гроші, розповідали про здорове харчування.
А ще вони створили модель шкільної форми для маленьких жителів далекої планети.

         Не дивлячись на те, що діти вперше приймають участь у такому конкурсі, їх дебют був вдалим – ІІ місце серед 14 шкіл району.

          Вітаємо учнів з чудовим виступом та висловлюємо подяку педагогам, які готували учнів та всім, хто підготовив це захоплююче, яскраве свято Знань!

                                               Заступник директора з НВР Т.П. Денисенко