З Міжнародним Днем благодійності!

Ви робите світ кращим, а людей щасливішими! Це ви даруєте надію і повертаєте до життя! Це ви щодня своїми справами та вчинками говорите про те, що на планеті Земля ще є чесні, безкорисливі люди!  Дякуємо вам за те, що ви робите. Ви ті люди, які своїми вчинками надихають мільйони сердець! Ви ті люди, якими пишається країна!

З Міжнародним Днем благодійності, дорогі наші благодійники і благодійниці! Хай ваше добро сторицею повертається до вас, а поруч будуть тільки надійні люди!

В Запоріжжі презентують фотовиставку «Благодійність в об’єктиві»

З 11 по 16 вересня у приміщенні Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки буде представлена виставка національного фотоконкурсу «Благодійність в об’єктиві». Відкриття події відбудеться у понеділок, 11 вересня, о 14 годині, у холі третього поверху бібліотеки.

Фотовиставка «Благодійність в об’єктиві» - це кращі 40 фотографій, відібрані з понад 500 фоторобіт, які надійшли з усіх куточків України на VІІ Всеукраїнський фотоконкурс «Благодійність в об’єктиві». Фотоконкурс з 1 листопада 2016 р. по 15 січня 2017 р. проводив Український форум благодійників під патронатом Національної спілки фотохудожників України. Найкращі роботи були відібрані професійним журі, до складу якого увійшли як відомі на весь світ українські фотографи, так і представники міжнародних та українських благодійних і бізнес інституцій.

Уперше за 7-річну історію у проекті взяли участь фотографи з різних країн світу. Зокрема, на конкурс надійшли роботи французьких, румунських, грецьких, індійських та ліванських фотохудожників.

Цього року найбільша увагу фотографи приділили майбутньому нашої країни – дітям, зокрема тим, хто постраждав від збройного конфлікту на Сході країни, у спеціальній номінації «Діти, поранені війною».

Упродовж 2017 року фотографії експонуються у виставкових залах по всій Україні, щоб заохочувати людей до благодійності, показувати шлях до тих, хто потребує допомоги і тих, хто вміє її надавати.

Відкриття виставки «Благодійність в об’єктиві» у Запоріжжі відбудеться у понеділок, 11 вересня, о 14 годині, у холі третього поверху Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки (проспект Соборний, 142).