Організація харчування у карантинний період

Безпека та здоров’я учнів – головна мета організації освітнього процесу у школі. Особливо на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID- 19). Тому педагогічний колектив ЗСШ № 40, разом з виконавцями послуг харчування «Дніпроторг –М», забезпечили усі необхідні умови при організації харчування здобувачів освіти. Графік харчування учнів враховує «Протиепідемічні заходи у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID- 19)».   

Контролюється дотримання соціальної дистанції при наданні послуг із харчування здобувачів освіти; відстань між столами в шкільній їдальні – 1,5 м, за  столом розміщуються 4 особи, фізична дистанція між учнями не менш, ніж 1 м відповідно до маркування руху. Працівники їдальні  видають страви або здійснюють розрахунок в засобах індивідуального захисту: захисній масці та одноразових рукавичках. Захисний екран забезпечує необхідну дистанцію при покупці буфетної продукції. Вологе прибирання приміщень харчоблоку та їдальні здійснюється з урахуванням усіх санітарних вимог.

Учні ЗСШ № 40 можуть харчуватися в шкільній їдальні не тільки смачно, але і безпечно!

Заступник директора з ВР Кулініч О.П.