Шестеро абітурієнтів із Запорізької області склали зовнішнє незалежне оцінювання на 200 балів

Шестеро абітурієнтів із Запорізької області склали зовнішнє незалежне оцінювання на 200 балів. Максимальний результат набрали з таких предметів, як математика, хімія, українська та англійська мова. З трьома майбутніми студентами, які мешкають у Запоріжжі, поспілкувалися кореспонденти Суспільного.

Серед них і випускниця нашої школи Данилюк Наталія. Наташа мріє опанувати професію, пов‘язану з засобами масової інформації. Для цього доклала зусиль до вивчення української мови. З відповідного предмету отримала у ЗНО найвищий бал. Нині допомагає вивчати мову молодшій сестрі. 

"Я дуже вдячна своїй вчительці з української мови та літератури. Це майстер своєї справи. Вона знає свій предмет не на 200, а на всі 500 балів. І більшість її учнів складали ЗНО на 180, на 190+, тому з таким педагогом це не дуже складно. Я збираюсь на факультет журналістики, а там мова дуже важлива. Я буду писати там статті та спілкуватися з людьми, тому українська мова – це пріоритет" - розповіла Наталія.

Загалом в Україні 200 балів із зовнішнього незалежного оцінювання набрали 190 випускників. Найбільша кількість абітурієнтів отримала максимальний бал із математики, на другому місці - англійська мова, наступна - біологія.

Суспільне мовлення Запоріжжя