У Запоріжжі проходять загальноміські суботники

Міський голова Володимир Буряк підписав розпорядження №63р «Про проведення загальноміських суботників і Дня довкілля». У всіх районах Запоріжжя активізувалися роботи по прибиранню доріг, парків, та прибудинкових територій після зими. Навесні в обласному центрі завжди організовують загальноміські суботники за участю комунальників, колективів підприємств, організацій, установ різних форм власності, громадськості, учнівської та студентської молоді. 

Згідно з розпорядженням міського голови районних адміністрацій, департаменту інфраструктури та благоустрою міської ради, департаменту по управлінню житлово-комунальним господарством міської ради, комунальним підприємствам доручено привести в належний санітарний та естетичний стан вулиці, дороги, тротуари, парки, сквери, зелені зони, прибудинкові території, дитячі та спортивні майданчики і так далі. Особливу увагу повинно бути приділено ліквідації «стихійних» звалищ, прибирання місць проведення масових заходів.

Активну участь у прибиранні міста в ході організованих суботників також запрошують взяти громадськість, учнівську та студентську молодь. Це дозволить швидше привести Запоріжжі в порядок після зими. У всіх районах Запоріжжя активізувалися роботи по прибиранню доріг, парків, та прибудинкових територій після зими.

Педагогічний колектив нашої школи сьогодні, 28.03.17, також доєднався до міського суботника, вийшовши на прибирання  пришкільної території . Після закінчення канікул учні школи разом із класними керівниками долучаться до цієї благородної справи.

1 квітня в центральному парку Запоріжжя "Дубовому гаю" відбудеться суботник, приурочений до Дня довкілля та всеукраїнської акції "Зробимо Україну чистою разом", повідомляє "ZаБор". http://uanews.zp.ua/society/2017/03/27/102567.html

Суботник також відбудеться в Парку Перемоги (зустріч біля трампарку)  1 квітня з 10:00 - 13:00.