Таланти міста Z

Творчий розвиток дитини – це шлях до розкриття її талантів та потенціалу. Причетність до творчості – це також основа для формування ідеалів і цінностей, поваги до чужої праці і прагнення робити щось, використовуючи свої руки або здібності. Діти, розвинені в творчому плані, зазвичай більше прагнуть до спілкування з однолітками, старшими людьми, вони комунікабельні, не сором'язливі і психологічно стійкі. Крім того, ці діти більш діяльні і в результаті з них можуть сформуватися досить цілеспрямовані особистості, які знають і вміють прокладати собі шлях до досягнення мети.

16.02.2017 року в Палаці дитячої та юнацької творчості пройшов VI міський конкурс-майстерня дитячої творчості «Таланти міста Z», в якому взяли участь учні усіх шкіл Запоріжжя а також вихованці міських позашкільних закладів. Цей конкурс проводиться з метою пошуку та підтримки дитячої обдарованості; популяризації у ЗМІ творчих досягнень учнів закладів освіти міста, підвищення професійного рівня та творчої майстерності педагогів.

Нашу школу на конкурсі представляли: Іващенко Алiна, учениця 7-А класу, з роботою «Ми – нащадки козаків», Вiнник Дар’я, учениця 8-Б класу, з роботою «Україна – єдина країна», Петлюк Дар’я, 9-Б клас, презентувала мило власного виготовлення.

Також усім присутнім випала нагода відвідати майстер-класи провідних педагогів Палацу. Представники нашої школи отримали незабутні враження, коли вчилися малювати кавою.

Під час вручення нагород, яке проводили заступник голови міста Анатолій Іванович Пустоваров та директор Департаменту освіти і науки Юлія Валеріївна Погребняк, наша школа отримала грамоту за участь у конкурсі.
     А нашим талантам бажаємо не зупинятись на досягнутому та продовжувати творити диво своїми руками!

Гудимчук Ю.В., керівник гуртка