Спортивно-розважальний турнір ЗНУ «Абітурієнт-2019» на Кубок ректора визначив переможців

17 листопада 2018 року в Запорізькому Національному Університеті відбувся фінал Обласного спортивно-розважального турніру Абітурієнт-2019 на Кубок ректора ЗНУ. За звання найкращих спортсменів та за Кубок ректора ЗНУ змагалися найспортивніші абітурієнти – 12 команд по 7 учасників. Хортицький район представляли учні нашої школи:

  1. Холодяков Михайло, 11-А
  2. Новіков Дмитро, 11- Б
  3. Грицаенко Артур ,11- Б
  4. Зинов Артем, 11- Б
  5. Ліходід Єля, 11- А
  6. Ремович Рада, 11-Б
  7. Петлюк Дар’я, 11-Б

Вони змагалися в таких естафетах: «Спритні стрибунці», «Волейбольні перегони», «Футбольний слалом», «Парний баскетбол», «Гігант-бол», «Повітряний батл».

Головна мета спортивного свята – популяризація здорового способу життя серед молоді, заохочення до занять фізичною культурою і спортом, загальний розвиток особистості дитини, виховання почуття згуртованості, взаємодопомоги та творчого мислення, а також профорієнтації майбутніх абітурієнтів.

Командам-учасникам змагань від ректорату ЗНУ вручили спортивні снаряди, дипломи та солодкі призи, а директорів шкіл і учителів фізичної культури, які готували команди до змагань, нагородили відповідними відзнаками за внесок в розвиток молодого покоління і пропаганду здорового способу життя.

Вчитель фізичної культури Ющенко І.П.