Серед лауреатів обласної премії «Обдаровані учні - 2019» - наша випускниця

22 травня, напередодні завершення навчального року, відбулася урочиста церемонія вручення обласної премії учням-переможцям всеукраїнських олімпіад і конкурсів 2018/2019 навчального року. Серед лауреатів премії і наша випускниця, учениця 11-А класу, Хайленко Олена, яка посіла ІІІ місце у ІV (фінальному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови. Вітаємо Олену та її вчителя Тисленко О.Г. !!!

Цього року обласною премією  нагороджено 74 учнів, з яких четверо вибороли перемогу у двох конкурсах і олімпіадах та отримали винагороду за кожне призове місце. Переможці та лауреати обласної премії отримали сертифікати за підписами голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради, а також грошові премії в таких розмірах:

І місце - 3 тис. грн;
ІІ місце - 2 тис. грн;
ІІІ місце - 1 тис. грн. 

У церемонії взяв участь голова облдержадміністрації Костянтин Бриль. "Другий рік поспіль ми нагороджуємо найталановитіших учнів Запорізької області. Хочу подякувати вам за те, що ви ставите перед собою непрості цілі і досягаєте їх. Хочу подякувати педагогам за те, що  вкладаєте частину своєї душі у виховання інтелектуальної еліти України. Також дякую батькам за вашу щоденну натхненну батьківську працю, відданість і віру у краще майбутнє ваших дітей. Дорогі переможці, ваші здібності й наполегливість, почуття відповідальності та ерудиція - це те національне багатство, яке є запорукою розвитку і процвітання нашої країни. Тож бажаю вам ніколи не спинятися. Ми пишаємося вами", - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Як повідомила директор Департаменту освіти і науки  обласної державної адміністрації Тетяна Озерова, нагородження обласною премією учнів-переможців олімпіад і конкурсів відбулося напередодні Міжнародного Дня захисту дітей та на виконання Указу Президента України «Про заходи щодо розвитку системи виявлення та підтримки обдарованих і талановитих дітей та молоді» та Програми розвитку освіти Запорізької області на 2018- 2022 роки. Відзнаки отримали найрозумніші, найуважніші, найкмітливіші діти, які посіли призові місця на всеукраїнських етапах учнівських олімпіад з навчальних предметів, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості. 

За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Запорізької ОДА