Семінар-тренінг з педагогічної етики

27 березня 2017 року для  педагогів нашої школи практичний психолог Вінник Н.О. та соціальний педагог Сидоренко О.Я. провели семінар-тренінг по педагогічній етиці, на якому розглядалися найбільш значимі і актуальні етичні проблеми сьогоднішнього дня, а також шляхи їх вирішення.

На зустрічі панувала атмосфера доброзичливості і довіри, що дозволило в конструктивному руслі обговорити і змоделювати різні варіанти виходу з найскладніших ситуацій. Найголовнішими завданнями в роботі педагогічних працівників є дотримання професійної службової етики та толерантності у стосунках працівників з дітьми, їх батьками, між собою, підвищення рівня комунікативної компетентності та підвищення мотивації до професійного та особистісного вдосконалення.

Найприємніше і найважливіше, що було відмічено більшістю учасників – це своєчасність проведення семінару-тренінгу, бажання і готовність учителів наслідувати етичні принципи взаємодії, а також розуміння важливості шанобливого спілкування усіх учасників навчально-виховного процесу.

Практичний психолог Вінник Н.О.