Свято краси та грації - «Міс Хортичанка 2017!»

Весна. Пора пробудження природи від зимового сну. Час відновлення, краси та розквіту. Хто з нас не оглянеться, побачивши на вулиці струнких, красивих,  з чарівними усмішками дівчат? Наша Україна славиться красунями. Їм завжди були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість, ввічливість і, звичайно ж, велика шана, любов і повага до рідного краю.

           У кожній квітці – своя чарівність. Так само, як у кожній дівчині, яка приймала участь у конкурсі  “Міс Хортичанка 2017», фінал якого відбувся 4 квітня у залі БК "Хортицький". А серед них і наша красуня – учениця 8-Б класу ЗСШ №40 Ходус Тетяна.

Чарівні звуки музики, виблиск сцени і гарні, досконалі та витончені рухи дівчат заворожуюче, магнетично діяли на глядачів. В кожній номінації учасниці змінювалися, краса їх вражала, а гарний одяг підкреслював гармонію дивовижного витвору природи, неначе створеного з яскравих променів сонця, чарівної фарби зорі, краси лебедя та граційності газелі.

           Поважне жюрі високо оцінило виступи дівчат. Обрано нову міс Хортичанку. Нагороди, оплески, квіти...Наша красуня Ходус Тетяна стала першою віце міс 2017.

Хай живе, хай живе це свято
На красу і талант багате,
Хай надію, як казку, дарує,
Що цей світ нам краса врятує!

Колісник Н.М., класний керівник 8-Б класу.