Пісня – душа народу

Пісня надихає весь світ, постачає душу крилами,
сприяє польоту уяви; пісня надає життя і веселощі всьому існуючому ...
Її можна назвати втіленням всього прекрасного і всього піднесеного.
 
Платон

Пісня з давніх-давен вважається невід'ємною частинкою кожного народу. Вона уособлює спогади про минуле, роздуми про сьогодення та мрії про щасливе майбутнє. Жоден народ не може існувати без частини душі – пісні. Ще в давнину люди зрозуміли, що завдяки співу можна зарядитися енергією позитиву, привнести в будні радість і світло, заспокоїтися і висловити свої почуття.
У житті сучасної людини пісня грає нітрохи не меншу роль. Люди із задоволенням співають, коли у них радість на душі, коли закохані, коли приходить весна і розквітають квіти. Гарна музика покращує настрій, улюблена пісня наповнює серце щастям.

Дійсно, щастям було чути знайомі до болю пісні 70х років, що линули півтори години зі сцени ЗНЗ №92, де відбувався 16 лютого 2017 року фестиваль пісні “Запали свою зірку”. В ньому приймали участь учні і вчителі і нашої школи: Бикова Вікторія Юріївна, Вінник Дар’я та Ходус Тетяна (учениці 9-Б класу). Запальна пісня групи АББА, яку виконували дівчата, не залишила байдужими жодного глядача в залі.

Бурхливі оплески, квіти, слова подяки організаторів фестивалю... І розставання на рік з надією знову зустрітися.

Колісник Надія Миколаївна, класний керівник 9-Б класу