ПОСВЯТА В ПЕРШОКЛАСНИКИ

Вже стало доброю традицією в школі у жовтні проводити посвяту в першокласники. Мета свята: створити атмосферу піднесеного настрою, розвивати пізнавальні інтереси, виховувати позитивне ставлення до навчання, бажання гарно вчитися, сприяти згуртуванню дитячого та батьківського колективів. Вчителі початкових класів  Шпет О.Г., Лисенко Л. Ф.,  Мелешко О.М. разом з батьками  підготували цікаві презентації про свій клас.

Першокласники дали обіцянку, що будуть любити школу, поважати вчителів. Зі словами привітання звернулася до дітей директор школи Пискунова Ірина Володимирівна, яка побажала дітям успіхів, а вчителям наснаги, розуміння. Наприкінці свята школярі отримали Диплом  учня школи та сфотографувалися напам’ять.

Свято закінчилося, а попереду довгі і зовсім нелегкі кроки до пізнання Країни Знань, де добрими і надійними супутниками дітям стануть вчителі та батьки.

 Хочеться побажати першокласникам сміливо вивчати світ науки, дружити з книгами, навчатися мови рідної та любити свій рідний край.

Педагог-організатор, Криштопа Н.М.