Посвята в першокласники!

22 жовтня цього року  прекрасна традиція нашої школи об’єднала в веселе коло найменших наших учнів, їх дорослих друзів: вчителів  та батьків. Цього дня  в Запорізькій спеціалізованій школі  № 40 відбулося улюблене для дітей торжество «Посвята в першокласники».

В цьому навчальному році школа прийняла в свою сім’ю 98 малят: 1-А клас – 33 учня (класний керівник: Червінська Ірина Володимирівна),  1-Б клас – 33 учня (класний керівник: Ніколенко Любов Вікторівна),
1-В клас – 32 учня (класний керівник: Ішніязова Катерина Олександрівна). Більше місяця діти готувалися до цієї незвичайної події, доводячи своїм навчанням, поведінкою і стараннями, що варті звання «Першокласник».

Свято відбувалося в урочисто прикрашеній актовій залі, де на першокласників вже чекали їх батьки та друзі. Дітям було запропоновано пройти інтерактивну гру-квест разом з героями – Веселушкою і Хохотушкою, яких зіграли учениці 9-Б класу  Шевченко Вікторія та Стрюк Вікторія. Діти змогли пройти усі випробовування: вони із задоволенням виконували завдання на різних станціях, танцювали, співали, декламували вірші.

Кожен клас підготував свою візитівку – презентації з фотографіями шкільного життя першокласників.

Візитівка 1-А класу:

Візитівка 1-Б класу:

Візитівка 1-В класу:

І звичайно, яке ж свято без номерів художньої самодіяльності? Учениця 1-А класу Горохова Ангеліна зачарувала гостей свята східним танцем. А веселий танок учениць 1-Б класу Цвілої Вероніки та 1-В класу Егорової Ангеліни не залишив байдужим жодного глядача. На концерті звучала пісня і англійською мовою, у виконанні учнів Анастасії та Олександра Серневичей (1- А клас).

Після того як діти пройшли усі випробовування  зі словами привітання до присутніх звернулася директор школи Ірина Володимирівна Пискунова, бажаючи дітям успіхів, наснаги і відмінних оцінок.

        Закінчилося свято урочистим прийняттям клятви першокласників. Діти дали клятву гарно вчитись, бути активними і дружніми. 

Усі знання, які діти отримають в ЗСШ № 40, стануть тим багажем, з яким легко буде йти впродовж  життя, досягаючи все нових і нових успіхів. Вони навчаться бути впевненими у своїх силах, бути наполегливими у своїх цілях, бути успішними у своїх справах.

Щасливої дороги у Світ Знань вам, любі наші першокласники!