Передноворічна подорож до Києва

Що може бути кращим за пригоди та мандри напередодні Нового року? Напевно, нічого.

Тому 24.12.16 року група учнів 4Б класу вирушили у новорічну подорож до міста Києва. З веселими піснями та жартами дісталися вокзалу. Як чудово розміщуватися в затишному вагоні потягу, якщо ти їдеш разом  із друзями!

Київ зустрів нас о сьомій годині ранку пухнастим сніжком. Мандри містом розпочалися з київського метро. Тепер ми самі його побачили, спустившись ескалатором, проїхали у вагонах. Нам показували оздоблення станцій і розповідали про них.

Першим етапом була пішохідна екскурсія що розпочалася від Золотих воріт. Тихими засніженими вулицями старого міста ми йшли з екскурсоводом, яка розповідала нам про історію Києва, легенди про видатних людей, які жили й створювали своє місто. Під час екскурсії діти милувалися куполами й красою Софіївського собору. Дуже цікаво було відвідати музей води. Радимо всім там побувати.

Побачити всю чарівність нашої столиці допомогла автобусна екскурсія. Після обіду наша група відправилася дивитися, як створюють новорічні прикраси, на фабрику ялинкових іграшок «Клавдієво». Це просто магія!

Ввечері ми знову завітали на Софіївську площу, вона сяяла різнобарвними вогнями. А яка красива головна ялинка країни! Але настав час прощатися. Київ проводжав нас яскравою мерехтливою ілюмінацією. Втомлені, але задоволені, з подарунками для себе й своїх рідних ми поверталися додому.

Шкатула Інна Василівна, керівник групи.