Одноденна екскурсійна програма «Планета Дніпро»

 31.10.17р.  учні    7 та 8  класів    відвідали    одне  з  найцікавіших  міст України - Дніпро.
В програмі:

1. Екскурсія до  музею   аерокосмонавтики  «Історія розвитку космонавтики».

Довідка: На базі Національного центру аерокосмічної освіти молоді України створено єдиний в нашій країні музей ракетно-космічної техніки. Демонструються справжні космічні станції, супутники, бойові ракети. Екскурсію проводить досвідчений фахівець з числа розробників космічної техніки. Експозиція складається з 2 розділів: огляду виставки в залі музею і зразків ракетного озброєння на майданчику музею.

2. Відвідування Дніпровського телецентру Екскурсія «По ту сторону блакитного екрана».

Подивитися як створюються передачі, побувати в кріслі оператора, побачити справжню студію і посидіти за пультом управління – все це  було можливо під час нашої захоплюючої екскурсії.

3. Відвідування музею цікавої науки "Експерементаріум».

Довідка: Музей являє собою цілий світ наукових забав для людей будь-якого віку. У центрі міста Дніпро, в парку Глоби представлені захоплюючі експонати, які наочно демонструють різні закони фізики, математики, біології, пояснюють виникнення природних явищ і механізми дії оптичних ілюзій. Будь-який бажаючий зміг  потримати в руках експонати і зрозуміти принцип дії роботи того чи іншого закону. Відвідавши Музей, кожна дитина зможе самостійно провести експеримент, а дорослий – отримати можливість повернутися в дитинство і заново відкрити для себе закони, за якими живе навколишній  світ.