Неймовірна подорож до світу живої природи

14 жовтня учні 1-Б та 3-В класу відвідали центр зеленого туризму – AQUAZOO – Петрополь. В ньому представлена найбільша приватна колекція домашніх тварин в Запорізькій області. Гід Юлія підготувала цікаву та пізнавальну програму для дітлахів. Діти дізналися багато неймовірних фактів з життя домашніх птахів і тварин. У зоопарку були презентовані рідкісні, різноманітні види декоративних курей, перепілок, індиків, півнів, качок, гусей та інших птахів.

Вражає уяву створена робітниками центру атмосфера: просторні загони, вольєри, клітки, в яких тварини почувають себе досить комфортно. Ми побачили гарні штучні басейни та пруди, величезний пташиний двір. Родзинкою зоопарку є те, що дітям дозволялося брати тварин до рук. З великим задоволенням дітлахи годували тварин, фотографувалися з ними. Дорослі і діти отримали океан позитивних та щирих емоцій від тісного спілкування з тваринами.

Висловлюємо велику подяку батькам та Шкатулі І.В, які організували для наших дітей день справжнього спілкування з живою природою.

Класний керівник 3 –В класу Гостіщева Ю.О.