Міський проект «Управлінська сотня кадрового резерву»

Міський  проект «Управлінська сотня кадрового резерву»: спілкування в режимі TEAMWORKING

В межах реалізації міського проекту «Управлінська сотня кадрового резерву»,  ініційованого департаментом освіти і науки Запорізької міської ради, 16.02.2017 року на базі Запорізького навчально-виховного комплексу «Запорізька Січ» пройшли майстер-класи
VIP-спікерів ІІ сесії Міського проекту. До уваги слухачів було представлено чотири майстер-класи.

Заступник директора з НВР Коляда С.В. та вчитель англійської мови Тисленко О.Г. відвідали авторський інтерактивний майстер-клас «Організація міжнародних обмінів молоддю – реалії та виклики», який проводила Сулима Оксана Вікторівна, кандидат педагогічних наук, старший науковий співробітник Інституту педагогічної освіти і освіти дорослих Національної  Академії педагогічних наук України (м. Київ).

Учасниками майстер-класу були в.о. завідувача НМЦ департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Гусак О.В., методист НМЦ Нагорнова І.С., вчителі та вихователі навчальних закладів міста Запоріжжя.

Під час роботи в групах були обговорені реалії, проблеми та перспективи в організації міжнародних обмінів молоддю; учасники вчилися створювати проекти та представляли їх присутнім. Панувала атмосфера доброзичливості, взаєморозуміння, довіри, розкутості, що сприяло плідній праці.

 Дякуємо керівникам та партнерам проекту за надану можливість активного та творчого спілкування.

                                                                       Заступник директора з НВР Коляда С.В.