Корисні джерела для адміністрації школи

«Шпаргалка для керівника» http://zavuch.at.ua.
Сайт створений для забезпечення інформаційної підтримки діяльності директорів шкіл і їх заступників. Тут ви знайдете цікаві матеріали, описи досвіду, програми методичних заходів для керівників, збірки з питань теорії, методики, практики.

http://direktor.at.ua 
- ресурс для спілкування керівників загальноосвітніх навчальних закладів та обміну практичною інформацією, що стосується адміністративної роботи у школі.

Сайт «Майстер-клас» http://umni4ka.at.ua/
створений з метою сприяння розвитку педагогічної творчості, передачі авторського досвіду з різних проблем педагогіки і психології, проведення експериментальної роботи.
На Майстер-класі можна ознайомитись з досвідом роботи педагогів області, вивчити і впровадити у практику роботи інноваційні технології, знайти матеріали щодо планування та щоденної роботи.

Сайти http://zastupnik.at.ua/
http://www.zavuch.info/
http://webkolo.clan.su/  
створені для об'єднання сайтів педагогічного спрямування, пропаганди знань та спілкування вчителів.

Сайт http://pedagogika.at.ua/ 
створений для викладачів, студентів та педагогічних працівників.  Він може бути цікавим і для більш широкої аудиторії, оскільки на ньому розглядаються питання не тільки навчання і виховання підростаючого покоління, а й багато інших тем пізнавального характеру, що дає можливість об`єднати всіх людей, яким цікавий внутрішній світ людини, її прагнення i сподівання, радощі і тривоги, злети і падіння...

Сайт http://konserg.ucoz.ua/ 
cтворено для поширення власного досвіду, для спілкування, обміну ідеями тощо.