З любов'ю до рідного краю

28 лютого, в четвер, в святковій атмосфері актового залу Класичного приватного університету відбулося урочисте відкриття ІІІ Міського конкурсу відеороликів "З любов'ю до рідного краю". Це значна подія в системі освіти нашого міста. Учасників заходу привітали організатори, експерти, члени журі.  Урочисте зібрання відкрила Оксана Гусак, завідуюча Науково-методичного центру департаменту освіти і науки Запорізької міскради. Також привітали учнів з початком конкурсу та побажали їм успіхів в роботі над відеопроектами – Волотко Еліна Володимирівна, заступник директора з соціально-виховної роботи Інституту економіки КПУ, Аракчєєв Борис Миколайович, головний режисер телерадіокомпанії ТРК «ТВ-5» та методист ІАМЦ Ірина Олійник. Студенти КПУ і вихованці будинку дитячої творчості підготували невеличкий концерт.

Медіасезон – 2019 має серйозну підтримку з боку телеканалів «Z», ТВ-5, академії «Шаг» і, звісно, КПУ, в якому проводяться майстер-класи з базових основ відеозйомки та монтажу. Заняття з талановитими учнями запорізьких шкіл проводять режисери телерадіокомпанії
«ТВ-5», «Z», викладачі КПУ та академії «Шаг».

Крім того, сьогодні також були організовані майстер-класи з технологій створення відео від авторитетних професіоналів-фахівців у сфері телебачення та відеопродакшену.

Всі кращі школи міста обов'язково будуть готувати свої творчі роботи на конкурс. Попереду місяць для пошуку креативних ідей, роботи шкільних сценаристів, операторів, режисерів, акторів, звукооператорів, монтажерів.

Учні нашої школи традиційно беруть участь в цьому конкурсі й отримують призові місця. Роботи до 100-річчя української революції та року Японії в Украні отримали високу оцінку журі конкурсу, - відповідно – ІІ і І місце.

В цьому році наша команда працює над темою «Запоріжці, якими пишається рідне місто».

Євсєєва Л.Є., учитель інформатики ЗСШ №40