За честь школи!

Місяць травень щедрий на свята. 13 травня 2017 року вся наша шкільна родина зібралася у Палаці культури «Хортицький», на загальношкільне свято "За честь школи!", щоб підвести підсумки своєї роботи за 2016/2017 н.р. Час плинув швидко, а наші учні підростали, здобували знання, впевненою ходою крокували тернистими шляхами Країни Знань. Поруч з ними були їхні наставники – вчителі та батьки. Щиро вдячні вам, любі вчителі, матусі, татусі за підтримку, за вміння повести за собою, вчасно надати допомогу.

Свято «За честь школи», метою якого було підведення  підсумків за рік, нагородження найкращих учнів ЗСШ №40, відбулося красиво, весело й урочисто. Грамоти та подяки отримали школярі – гордість нашої школи переможці й призери олімпіад і конкурсів – 49 школярів, переможці творчих конкурсів і спортивних змагань – 48 учнів, активісти школи – 29, учасники театрального гуртка «Жайвір» – 33 учня. Також нагороджені грамотами 36 учителів за сумлінну працю й підготовку талановитих учнів до інтелектуальних змагань. Не обійшли увагою й батьків, які виховали найкращих найактивніших наших школярів, і були самі не байдужими до життя школи, брали участь у спортивних та інших заходах.

Вшанували талановитих учнів нашої школи та педагогів, що неспокоєм душі, горінням серця запалили бажання знань і таланту своїх учнів. Висловили щиру подяку батькам, вчителям, всім тим, хто зробив перемогу можливою, кому не байдужий потенціал нашої юної генерації. Хто сприяв заохоченню до самостійної навчальної діяльності, розвитку ерудиції та здібностей наших учнів.

Під час свята учні отримували нагороди, танцювали, співали, раділи своїм здобуткам, мріяли про літній відпочинок, про море, про нових друзів, про все, що принесе насолоду і радість і буде добрим стимулом до навчання.

Допомогали готувати й проводити наше свято «За честь школи»:

  • Ведучі: Кісенко Артем (10-А), Шершньова Анастасія (10-А),  Данилюк Наталія (9-Б), Чернов Всеволод (8-Б).
  • Співали: Вінник Дар’я (8-Б), Криклива Анна (8-Б), Ходус Тетяна (8-Б).
  • Танцювали: Яровенко Марія (8-А), Бочина Марія (8-А).
  • Циркова студія «Торнадо», керівник Халамендик О.М., випускниця Халамендик Аліна, Педаш Дар’я (7-Б), Бабалікова Катерина (7-А), Бережна Анастасія (5-А).
  • Вчителі: Тисленко О.Г., Коляда С.В., Криштопа Н.М., Євсєєва Л.Є., Фоміна С.В., Гудимчук Ю.В., Халамендик О.М.
  • Дитячо-юнацький клуб «Соляріс». Танець «Мамочка» - найменша група, «Морячка» – старша група.

Закінчилося свято, але учні ще довго знаходилися у вирії спогадів про почуте та побачене.

Ми щиро бажаємо юним школярам, учнівській молоді подальших успіхів, а випускникам бажаємо знайти себе в житті, щоб обраний шлях був радісним і світлим. Пам’ятаймо, що обдарованість скрізь потрібна і завжди знайде місце під сонцем.

Шановним вчителям, наставникам бажаємо золоті зерна дитячої обдарованості ростити і доглядати заради майбутнього України саме сьогодні.

 Щасти вам усім! Так тримати! Ми гордимося вами!

Веселих і щасливих літніх канікул вам, любі школярі. Хай над вами завжди буде безхмарне небо, сонячні ранки та щасливі світанки.

Заступник директора з НВР – Перепелятник О.М.