До нас завітав Святий Миколай

У грудні довгі ночі і такі короткі дні, але час у передсвятковій метушні летить дуже швидко.  Не встигли оглянутись - як уже і Миколая!   Його однаково чекають діти Франції та Німеччини, Голландії й Італії, Львова і нашого Запоріжжя, бо усім так хочеться відчути таємничий прихід Святого Чудотворця.

   19 грудня в Україні відзначається День святого Миколая — одне з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. В цей день кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому Миколаю.  Саме цей святий є найбільшим прикладом  милосердя, доброти, заступництва для скривджених, знедолених, які потребують  допомоги.

     У цей день святково і радісно було в нашій школі. До актової зали  на театралізоване дійство завітали учні 1-4 класів, яке для них підготували учні: Риженко А., Шевченко В., Стрюк В., Зінов А., Ремович Р. 10-Б клас,  Кісенко А. 11-А клас,  Бочіна М., Супрунюк П., Романова К., вінокурцева В., Голубов Д. 9-А клас, Коновалова А. 4-А клас, Кандауров В., Макєєв П., Цуман С., Москалець А.,  Дудар А. 5-А клас. 

     Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого,не сваритися. Ще довго лунала пісня «Ой хто, хто Миколая любить» та  веселий сміх щасливих дітей.

Педагог- організатор Криштопа Н.М.