Добрик скликає друзів

Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день людей з  інвалідністю, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя. Міжнародний день людей з інвалідністю звертає нашу увагу на те, що поруч живуть люди з обмеженими можливостями, які потребують особливої уваги, і яким ми повинні допомогти відчути себе рівними серед інших співгромадян.

1 грудня в МГА № 9 відбулося благодійне свято «Добрик скликає друзів», приурочене до Міжнародного дня людей з інвалідністю. На свято були запрошені діти Хортицького району, які потребують особливої уваги. Вони переглянули виступи вихованців ДШМ № 3 та учнів шкіл Хортицького району. А також взяли участь в ігровій програмі із залученням лідерів учнівського самоврядування шкіл. Від нашої школи були присутні Шевченко Вікторія та Стрюк Вікторія (10-Б клас).

Кульмінацією свята стало вручення дітям з особливими потребами м’яких іграшок, які учні шкіл виготовили власноруч. Подарунком від нашої школи була текстильна лялька, яку пошили Скітяшина Поліна, учениця 9-А класу, та її мама Скітяшина Олена Олександрівна.Керівник гуртка Гудимчук Ю.В.