Вітаємо переможців VII Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячого та юнацького естрадно-циркового мистецтва «Яскрава Арена Дніпра – 2017»

9-10 грудня на манежі державного цирку міста Дніпро відбувся VII Міжнародний фестиваль-конкурс дитячого та юнацького естрадно-циркового мистецтва «Яскрава Арена Дніпра – 2017». В ньому взяли участь 34  колективи зі всієї України: Костянтинівка, Новомосковськ, Тростянець, Київ, Кам’янське,Чернівці, Херсон, Дніпро, Полтава, Трускавець,Підгородне, Харків, Дніпрорудне, Чернігів, Бахмут, смт. Макошине, Запоріжжя. Юні артисти представили журі 186 номерів різних циркових жанрів: повітряна гімнастика, каучук, жонгляж, еквілібр, пластика та інші. В журі були видатні діячи культури України та Нідерландів.

Учениці нашої школи Педаш Дар’я (8-Б) та Зливко Вероніка (6-Б), вихованки циркової студії «Торнадо» ПК «Хортицький», теж взяли участь у фестивалі з номерами повітряної гімнастики «Піратка» на корд-де-парелі та «Політ», дует на повітряних петлях, та посіли призові місця! За такими високими результатами стоїть важка, наполеглива праця над собою! Адже, дівчата приділяють тренуванням по 8 годин на тиждень та працюють на висоті без страховки!!!

Дашо та Вероніко! Ми пишаємось вами! І бажаємо вам складних трюків, цікавих номерів, нових досягнень та перемог!

Художній керівник циркової студії "Торнадо" Халамендик О.М.