Вітаємо з перемогою у змаганнях!

Як плавати, бігати та їздити на велосипеді знає кожен. А от як успішно поєднати ці різні дисципліни у одному виснажливому змаганні? Відповідь на це питання дає тріатлон.

Унікальний вид спорту, що розширює межу людської витривалості та дарує незабутні враження усім, хто вирішив пов’язати своє життя із цією дуже непростою олімпійською дисципліною.

Тріатлон – це змагання, які змусять вас зняти капелюха перед спортсменами. Водночас айронмен – найвиснажливіше випробування у світі. Це навіть не вид спорту, це виклик, який готові прийняти лише залізні люди.

Саме такою залізною людиною виявився наш учень 10-А класу Данііл Лаврушин, який виборов ІІІ місце в Чемпіонаті України з тріатлону на суперспринтерській дистанції. Чемпіонат відбувся 19-20 травня 2018 року в місті Запоріжжі на Набережній магістралі.

Вітаємо з перемогою у змаганнях! Хай будуть перевершені старі рекорди і поставлені нові, нехай радість від численних перемог не затьмарюють рідкісні програші. Адже спортсмени, як ніхто інший, знають, що тернистий шлях до медалей і кубків лежить через перешкоди. Нехай на життєвому шляху цих перешкод буде якомога менше!

Бажаємо Даніілу та його тренерам міцного здоров’я, щастя, радості, сонячних днів у житті, бадьорості духу, нових цікавих змагань і «золотих» перемог!