Вітаємо з Днем знань 2020!

1 вересня – це свято першого дзвоника, свято сяючих дитячих очей, свято осінніх квітів і зустрічей друзів. Сьогодні всі дороги ведуть до школи! Отже щиро вітаємо усіх причетних з  Днем знань і початком навчального року. 

Учням - бажаємо успіхів, наполегливості, неймовірних відкриттів, відвертого прагнення до нових знань і блискучих перемог у подоланні нових вершин. Нехай завжди з вами буде поруч підтримка та розуміння ваших рідних і друзів.

Батькам - великого терпіння і віри в ваших дітей. Пам’ятайте, що їм потрібна ваша підтримка і опора. Основним орієнтиром у житті, основним фундаментом кожної дитини мають бути такі цінності як, рідна мова, рідний народ, рідна культура, повага до батьків і вчителів.

Педагогам бажаємо невичерпної енергії, наснаги й натхнення!

І всім разом бажаємо – міцного здоров'я, віри, позитиву, впевненості у власних силах, любові, добра і мирного неба над головою! В добру путь, друзі! Вітаємо щиро всю шкільну родину зі святом Знань!

Хоча епідеміологічна ситуація в Україні змінюється щодень, прем’єр-міністр дозволив розпочати навчальний рік  саме 1 вересня – в День знань. Але перший дзвоник цьогоріч не буде таким безтурботним, як до пандемії COVID-19. Ми обов’язково маємо дотримуватися рекомендацій МОЗ, тож формат проведення свята зміниться.

Так, в школах не буде традиційних лінійок, але святкування буде креативно проведено в межах кожного класу чи на шкільних майданчиках.

Заплановані для молодших школярів квести, пікніки знань пройшли на шкільних майданчиках на свіжому повітрі, а для середніх і старших класів заплановані заходи відбулися в приміщенні школи окремо для кожного класу.