Вітаємо видатних спортсменів нашої школи!!!

У Запоріжжі є спортсменка, на яку покладають сподівання наставники як на реальну претендентку для участі в Олімпійських іграх. Зокрема, у Токіо, де наступного року дебютуватимуть представники нового виду одноборств – карате WKF. Це учениця 11 Б класу нашої школи  – Еліна Селемєнєва!

В її активі вже багато перемог на міжнародній арені. Ми вже повідомляли, що в січні цього року в м.Самоборі (Хорватія) на Гран-прі Хорватії по карате, яке зібрало 1401 спортсмена з 25 країн світу, Еліна виборола дві золоті медалі; 1 вересня 2019 року в Києві на міжнародному турнірі "Sen-Bin Cup Karate Open"  – золота медаль.

І ось знов перемога на Міжнародному турнірі Budapest Open-2019 – золото і ліцензія на Чемпіонат світу 2019, якій відбудеться 23 – 27 жовтні в столиці Чілі Сантьяго. Еліна зараз перший номер в молодіжній національній збірній України по КУМІТЕ ЮНІОРИ (16-17 років) серед дівчат. Цього разу  17 спортсменів команди клубу «Concordia» вибороли 5 медалей, серед яких, крім золота Еліни, ще і дві бронзові медалі Кінаша Ярослава (5А клас) та Костюкова Тимура (5В клас). 

Вітаємо щиро наших спортсменів  з перемогою в Будапешті, а Еліну Селемєнєву ще і з путівкою на Чемпіонат світу і бажаємо подальших успіхів і звитяг на Чемпіонаті Світу-2019 в Чілі й потрапляння в Олімпійську збірну.
Вітаємо також тренера Еліни – голову клубу «Concordia» Анатолія Михайленка і бажаємо їм разом блискучих перемог!