Відкриття мовного табору «Веселка»

Сьогодні – Міжнародний день захисту дітей. Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ прекрасне свято радості та надії.

Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

В Україні цей день відзначається із 1998 року. У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов'язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей.

В цей святковий сонячний день відбулося свято відкриття літнього пришкільного мовного табору відпочинку з денним перебуванням «Веселка» на базі ЗСШ №40. 72 школяра з п'яти шкіл району стали вихованцями табору, а саме – гімназія №45, ліцей №99, ЗОШ №91, МГА і учні ЗСШ №40.

Свято провели артисти Палацу культури «Хортицький». Актори, гімнасти, веселі клоуни, маленькі співаки виступали перед вихованцями табору й розважали їх веселими рухливими іграми.

Вітаємо всіх зі святом Захисту дітей і бажаємо гарного відпочинку дітям!

                                                    Начальник табору Криштопа Н.М.