Безпечний Інтернет

У наш час особливо важливого значення на­буває інформація.  Найбільш зручним способом одержання й передачі різноманітної інформації є використан­ня глобальної мережі Інтернет, яка може бути як всесвітньою енциклопедією, що об’єднує інформаційні ресурси всього світу, так і  зловісною павутиною, що губить людей.

8 лютого  оголошено Міжнародним Днем безпечного Інтернету.  Щорічна кампанія, яка проходить  в Україні за підтримки Європейської комісії,  покликана привернути увагу суспільства до проблеми безпечної поведінки дітей в Інтернеті.

Протягом місяца у школі проходила  акція «Безпека дітей в Інтернеті».  Діти та підлітки   мали можливість ознайомитися із основними правилами Інтернет-безпеки та Інтернет-етики, прийняли участь у конкурсі малюнків, буклетів, колажів, розробили свої правила та поради з безпеки в Інтернеті.

Підсумком місячника Безпечного Інтернету в школі став проект «Інтернет: недоліки та переваги», в якому прийняли участь усі учні школи. Діти мали можливість висловити своє ставлення до Інтернету, визначити ті ризики, на які вони можуть натрапити  в глобальній мережі, а також визначити позитивні можливості всесвітньої мережі.

Психологічна служба