«… і зорі освітять нам з неба наш незвіданий шлях у житті…»

24 червня 2017 року відбулось хвилююче свято прощання зі школою – випускний вечір для учнів 11-х класів «Зірковий випуск». І дійсно, цей випуск є зірковим, - є чим пишатися молодим людям, їхнім батькам і вчителям нашої школи . Адже випускники цього року не раз були переможцями різноманітних конкурсів, змагань, олімпіад.

У ЗСШ №40 випускний вечір традиційно відбувся в ПК "Хортицький",  де випускникам вручили атестати, медалі, грамоти та відзнаки.

Випускників та їх батьків вітали директор школи Пискунова Ірина Володимирівна та гість свята, бувший директор, який керував школою протягом 35 років, - Ачкасов Михайло Федорович.

Привітали своїх дітей-випускників із завершенням навчання і батьки, які благословили дітей на доросле щасливе життя, побажали їм успіхів і наснаги. Дуже зворушливим було звернення випускників до своїх батьків, зі сльозами вдячності діти зверталися і до своїх класних керівників – Чернобривої Ганни Віталіївни (11-А) та Деменко Наталії Миколаївни (11-Б).

Випускний вечір – свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. В ньому зустрічаються світлі надії, і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки.

Випускники, батьки й вчителі підготували неймовірно гарне зворушливе шоу, в якому наостанок проявили свої таланти – співали, читали вірші, танцювали. Класний керівник Деменко Н.М.  чудово виконала пісню, присвячену своїм учням.

Вели свято заступник директора з НВР Коляда Світлана Василівна та вчитель інформатики Євсєєв Володимир Миколайович.

Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Попереду у вчорашніх школярів доросле самостійне життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться цей святковий випускний вечір.

Найкращі побажання нашим зірковим випускникам. Нехай завжди  будуть поруч вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі, Вам, дорогі діти! В добру путь!!!